Post by Waedolow on Aug 11, 2022 22:38:18 GMT 2
Esta'nria Akarel
Oikeuden jumalatar | Nainen | Siunattu | Sotilas
Oikeuden jumalatar | Nainen | Siunattu | Sotilas
Ikä
45-vuotias, ulkoisesti 24-26-vuotiaan näköinen
Maine
Esta´nrian vanhat koulukaverit muistavat hänet varmasti. Hän ei varsinaisesti ollut hiljaisimmasta päästä vaan tahtoi osallistua kaikkeen, mitä akatemialla tapahtui ja otti mielellään vastaan erilaisia vastuutehtäviä. Hän oli opettajien iloksi ahkera opiskelija, mutta oppilaiden iloksi myös kova juhlija ja mielellään mukana järjestämässä tapahtumia. Hänellä on ystävinään sekä naisia, että miehiä, sillä hänen opiskeluihinsa kuului myös yhteisiä kursseja sotajoukkojen kanssa, jotka koostuvat pääosin miehistä.
Jumalten keskuudessa Tanria tunnetaan lähinnä äitinsä – entisen Oikeuden – tyttärenä ja uutena jumalattarena, jonka pitäisi osoittautua tittelinsä arvoiseksi. Ainakin hän on päässyt virkaan hyvin nuorena!
Ihmisten keskuudessa jumalatar on tuntematon, vaikka hänet on saatettukin nähdä satunnaisesti metsästämässä laaksossa.
Vaikutelma
Aito ensivaikutelma Tanriasta on energinen, yritteliäs ja nokkela nuori nainen. Hän on suoraselkäinen ja vitsailee mielellään, sekä nauttii myös pienestä naljailusta, kunhan se ei ole pahantahtoista. Kokeilunhaluinen nainen on helposti innoissaan, eikä tunnu kantavan huolta huomisesta.
Mikäli jumalattaren tapaa työajalla tai häneen on tutustunut vasta hänen valmistuttuaan, voi vaikutelma olla kuitenkin erilainen. Tehdäkseen äitinsä ylpeäksi ja ollakseen muutoinkin asemansa arvoinen, pyrkii Tanria kaikin keinoin muovautumaan sellaiseksi, millaisena Oikeuden jumalatar on totuttu näkemään: vakaaksi, tyyneksi, arvokkaaksi ja viisaaksi. Tämä versio hänestä voi helposti olla vähän vaikeasti tulkittava ja etäinen.
Ulkonäkö
Kuten valtaosa jumalattarista, on myös Esta´nria ulkonäöltään vaikuttava ilmestys. Hänellä on lämpimänsävyinen, tummanruskea iho ja vielä tummemmat, paksut ja pehmeät hiukset, jotka kehystävät jumalattaren kasvoja vallattomana, kiharana pilvenä. Tummasta kokonaisuudesta erottuvat selkeästi auringon lailla kultaisina loistavat, pyöreähköt silmät, joita kehystävät mustat, tiheät ja pitkät ripset.
Jumalattaren leuka on siro, mutta korkeat ja isot poskipäät saavat hänen kasvonsa sievän pyöreän mallisiksi. Hänen nenänsä varsi on matala ja suora, mutta itse nenä on keskivertoa leveämpi ja sen vasemmassa reunassa on ohut, kultainen nenärengas. Tummat huulet Tanrialla ovat muhkeat ja selkeäpiirteiset, sekä usein maalatut ja kaartuneena hymyyn.
Tanria on 170cm pitkä ja hänen vartalonsa on tiimalasin mallinen ja lihaksikkuudestaan huolimatta varsin pehmeä. Hänellä on pyöreät, keskivertoa suuremmat rinnat ja leveä lantio, joka kannattelee muhkeaa, pyöreää takapuolta. Tämä takamus on paitsi geeniperimää, myös ahkeran harjoittelun (ja ehkä herkuttelunkin) tuotosta, kuten naisen muukin vartalo. Jumalatar on naiseksi (ja etenkin jumalattareksi) hyvin lihaksikas ja hyvässä kunnossa, mutta hänestä ei silti ole rakenteeltaan hoikaksi, pitkäksi juoksijattareksi mittasuhteidensa vuoksi ja koska hän elää yltäkylläisyydessä. Myös hänen reitensä ovat isot, mutta pohkeet jo huomattavasti pienemmät, samoin kuin käsivarret. Keskivartaloa suojaa pehmeä kerros, mutta elintasovatsaa hänellä ei ole. Kuten jumalattarilla yleensäkin, on Rialla pehmeä ja kimmoisa iho.
Vaatetus:
Sukunsa perintöä kunnioittaen Ria suosii vapaa-ajallaan pukeutumisessaan esimerkiksi kauniita, löysiä kankaita kietaistuina ympärilleen erilaisin vöin kiinnitettyinä, rengaskoruja käsivarsissaan ja kaulassaan, sekä sääriensä pitämistä paljaina (ja jopa reisihalkioita). Hänen pukeutumisensa on huomattavasti paljastavampaa kuin jumalattarilla perinteisesti, muttei läheskään niin paljastavaa, mitä se on hänen suvussaan ennen ollut (esimerkiksi miehillä saattaa heidän suvussaan olla puolet rintakehästä paljaana). Hän pukeutuu erityisesti työskennellessään mielellään myös jumalattarilla yleisemmin nähtäviin mekkoihin, mutta tuo niihin oman loppusilauksensa – hän suosii esimerkiksi korujen sijaan erilaisia panssareita tai muita maskuliinisia koristuksia. Vaatteissa jumalattarelle tärkeää on arvokkaat materiaalit ja sensuellius, mutta myös käytännöllisyys.
Luonne
Kilpailuhenkinen | Aktiivinen | Rehellinen | Järjestelmällinen | Kokeilunhaluinen
Esta'nria on perheensä ainoa lapsi ja saanut aina olla juuri sitä, mitä on, mikä on auttanut häntä kasvamaan itsevarmaksi ja tulevaisuuteen luottavaksi aikuiseksi. Hän on aktiivinen nainen, joka on täyttänyt kalenterinsa täyteen tavalla, joka hirvittäisi heikompaa: työt Oikeutena, harjoitukset soturina, metsästämistä ja ystävien tapaamisia - hän ei vain osaa olla aloillaan tekemättä mitään.
Jumalatar on lähes aina positiivinen elämän ja tulevaisuuden suhteen pysyen kuitenkin melko realistisena, eikä hän jaksa stressata turhista vaan haluaa hoitaa ongelmat vasta niiden ilmetessä. Hän on aina ollut melko suoraviivainen ja tarpeettomankin rehellinen, eikä hän osaa pitää mielipiteitään vain omana tietonaan.
Tuore jumalatar on utelias oppimaan uutta ja kokeilunhaluiseksikin häntä voisi kuvailla: hän ei ikinä sano 'ei' seikkailulle. Esta´nria on myös äärimmäisen kilpailuhenkinen ja rakastaa hyvän tappelun tai intensiivisen ratsastuskilvan tuomaa adrenaliinia kehossaan. Tässäkin reiluus ja rehellisyys kuitenkin painavat paljon ja Tanrian tappelut ovat aina hyvässä hengessä sovittuja mittelöitä, eivätkä koskaan esimerkiksi humalanhuuruisia kapakkatappeluita.
Äänekäs ja paikoin nenäkäskin neiti ei ole sitä, mitä suurimmalla osalla tulee mieleen, kun he ajattelevat Oikeutta. Toisaalta Tanria sietää huonosti epäoikeudenmukaisuutta, suosimista tai syrjimistä, joka antaa hänelle hyvät lähtökohdat virkaan.
Oikeuden jumalattarena esiintyessään Tanriaa voisi kuitenkin olla haastavaa tunnistaa samaksi henkilöksi. Hän on paitsi hiljaisempi, myös etäisempi ja jännittyneempi jääden usein taustalle vanhempien jumalten puhuessa. Hän pyrkii suorittamaan virkaansa kunnialla ja täydellisyyttä tavoitellen, uskoen naiviuttaan että täydellisyys on sitä, miten edelliset jumalat ovat virkaa hoitaneet.
Menneisyys
Lapsuudessaan Esta'nria nautti elämästään kahden menestyksekkään jumalan ainoana lapsena. Hän oli seikkailunhaluinen rämäpää, jonka haaveena oli tulla oikeaksi soturiksi, kuten hänen enonsa. Hänen isänsä oli sitä mieltä, että haave oli ihan hyvä, siinä missä hänen äitinsä olisi toivonut tyttärestään jumalatarta. Aloittaessaan opinnot Akatemialla lapsena Tanria sai nopeasti kavereita. Hänen seuransa kiinnosti muita lapsia, mutta koulun suosituimpien tyyppien joukkoon hän ei lukeutunut keskittyessään enemmän opiskeluun, kuin sosialisoimiseen.
Esiteininä tyttö ystävystyi muutamiin ikätovereihinsa paremmin opiskelujen lomassa, yksi näistä oli häntä vähän vanhempi tyttö Scillana. Tanrian äiti oli tästä ystävyydestä mielissään, sillä hieman vanhempana ja esimerkiksi muodista kiinnostuneena tyttönä Scillana vei Tanrian ajatuksia osin pois sodista ja taisteluista. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, eikä tarinoita mielellään kertova, siisti eno auttanut asiaa lainkaan ja pikkuhiljaa Tanrialle alkoikin muotoutua kuva tulevaisuudesta, jossa hän yhdistäisi äitinsä toiveet omiinsa ja ryhtisi Sodan jumalattareksi! Hän sai kaupattua suunnitelmansa vanhemmilleen ja aloitti kurssit sotilaspuolella heti kun oli siihen tarpeeksi vanha. Kurssien (taistelua, sotahistoriaa, strategiointia…) yhteensovittaminen muun koulun kanssa aiheutti tytölle välillä pidempiä päiviä, mutta erityisen ahtaaksi hänen kalenterinsa muuttui, kun hänen jumalopintonsa alkoivat, eikä hän silti olisi tahtonut jättää sotilastreenejä välistä. Hän oli myös löytänyt sotilaspuolelta paljon omanhenkisiään henkilöitä, kuten myöhemmin parhaaksi ystäväkseen muotoutuneen Aydrienin, jonka kanssa he harjoittelivat usein yhdessä paikaten toistensa heikkouksia taistelussa - tätä nykyä Aydrien on hänen joukkueensa upseeri.
Oltuaan opinnoissaan pikkujumalan tasolla Tanria päätti rohkaista mielensä ja mennä kysymään harjoittelupaikkaa, sekä jonkinlaista hyväksyntää Sodan jumalalta, Jeromiahilta. Sodan jumala naurahti tytön ottaessa esille haaveensa Sodan jumalattaruudesta, mutta vakavoitui tajutessaan tämän olevan tosissaan. Pahoitellen hän totesi, ettei ollut eläköitymässä vielä aikoihin, eikä Tanrian siten olisi mitenkään järkevää suuntautua Sodan puolelle. Tieto tuntui musertavalta. Tyytyisikö hän olemaan Sodan pikkujumala vai joutuisiko hän keksimään jotain muuta? Tilannetta ei helpottanut, että hänen isänsä henkienergia oli alkanut ehtyä kovaa vauhtia ja hänen oli täytynyt siirtyä eläkkeelle - mies teki töitä niin pitkään kuin pystyi ja lopetti vasta ollessaan niin huonossa kunnossa, ettei saanut velvollisuuksiaan hoidettua.
Opinnot etenivät ja tuli aika valita suuntautuminen – osittain äitinsä painostuksesta ja osittain, koska se oli jollain tavalla liitännäinen sotimiseen tai ainakin sotilaiden arvoihin, Tanria päätyi opiskelemaan äitinsä seuraajaksi, Oikeuden jumalattareksi. Toimenkuva oli hyvin erilainen, mitä Tanria oli itselleen ajatellut, eivätkä hänen lahjansa olleet täysin sillä osa-alueella. Oikeuden täytyi olla viisas ja harva voi sanoa olevansa sitä niin vähäisellä elämänkokemuksella, mitä Tanrialla oli. Tässä kohtaa sotilasharjoitukset jäivät vähemmälle ja naisen alku piti yllä taistelutaitojaan lähinnä vapaa-ajallaan kavereidensa kanssa sotilaspuolelta. Erityisesti hänen välinsä lämpenivät Fargan-nimiseen nuorukaiseen, joka oli oikein innokas auttamaan Tanrian taistelutaitojen ylläpitämisessä. Fargan ehti tavata Tanrian isän, ennen kuin tämän aika kului loppuun.
Tanria ja hänen äitinsä suorittivat Amaran virasta astumisen asteittaisena– nyt päävastuu jumalattaruudesta on jo Tanrialla, mutta äiti auttaa yksityiskohdissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hän tekee kaikki työt, mutta hänen äitinsä pitää huolta, että hän tekee ne samalla tavalla, millä hän on ne tehnyt, eli oikein. Myös Tanria itse on yrittänyt mukautua enemmän äitinsä kaltaiseksi, sellaiseksi, millaisena hän oli Oikeuden tottunut näkemään, mutta hiljalleen hän on alkanut huomata, ettei itse pidä asioita lainkaan niin mustavalkoisina, kuin hänen äitinsä. Hän on alkanut löytää maailmasta pelottavia harmaan eri sävyjä, joiden tuomitseminen oikeaksi tai vääräksi ei onnistukaan pelkästään jumalten lakeihin nojaten.
Nykytilanne:
- Tanria on toiminut vasta hetken Oikeuden jumalattarena ja hänen asemansa on hänelle uusi. Hän haaveilee edelleen urasta Sodan jumalattarena, vaikka uskookin sen olevan mahdotonta. Hän tekee työnsä ahkerasti ja kunniallisesti, vaikkei aina olekaan ihan varma tekeekö siten, miten uskoo olevan aidosti oikein, vai niin kuin hänen äitinsä käskee.
- Lähestyvä sodan uhka on antanut Tanrialle mahdollisuuden (ja velvollisuuden!) värväytyä taas sotilasriveihin ainakin nimellisesti ja hän on päätynyt entisen harjoitteluparinsa, nykyisen upseerin Aydrienin vetämään ryhmään.
- Esta´nrian poikaystävä Fargan kuoli demonin hyökkäyksessä. Hän kuului Rehael-nimisen Sodan pikkujumalan ryhmään, eikä tämä kyennyt suojelemaan alaistaan. Tästä syystä (ja myös siitä syystä että Rehaelkin tahtoo Sodan jumalaksi) Tanria ei voi sietää miestä.
- Tanria on toiminut vasta hetken Oikeuden jumalattarena ja hänen asemansa on hänelle uusi. Hän haaveilee edelleen urasta Sodan jumalattarena, vaikka uskookin sen olevan mahdotonta. Hän tekee työnsä ahkerasti ja kunniallisesti, vaikkei aina olekaan ihan varma tekeekö siten, miten uskoo olevan aidosti oikein, vai niin kuin hänen äitinsä käskee.
- Lähestyvä sodan uhka on antanut Tanrialle mahdollisuuden (ja velvollisuuden!) värväytyä taas sotilasriveihin ainakin nimellisesti ja hän on päätynyt entisen harjoitteluparinsa, nykyisen upseerin Aydrienin vetämään ryhmään.
- Esta´nrian poikaystävä Fargan kuoli demonin hyökkäyksessä. Hän kuului Rehael-nimisen Sodan pikkujumalan ryhmään, eikä tämä kyennyt suojelemaan alaistaan. Tästä syystä (ja myös siitä syystä että Rehaelkin tahtoo Sodan jumalaksi) Tanria ei voi sietää miestä.
Taidot:
Fyysinen voima: ★★★☆☆
Pehmeä ulkomuoto voi hämätä, sillä Tanria on jumalattareksi ja naiseksi todella vahva ja kestävä. Ulkonäössä tämä näkyy suoraryhtisyytenä ja varmana askeleena, muttei juurikaan lihaksina.
Ketteryys: ★★★☆☆
Naisen ketteryys on hioutunut omaan huippuunsa. Hän pystyy liikkumaan tarpeeksi huomaamattomasti metsässä metsästääkseen saalista ja hänen jalkatyönsä taistelutilanteessa on hyvää. Hän hallitsee vartalonsa ahkeran harjoittelun tuloksena, muttei pyöreänmallisena jumalattarena kykene tätä parempiin tuloksiin.
Oppineisuus: ★★★☆☆
Nykytermein tyttöä kutsuttaisi hikipingoksi. Hän ei ole syntyjään mikään älykkö, mutta siinä missä hän oli päivät sotilasharjoituksissa, pänttäsi hän yöt kokeisiin. Koulussa ollessaan arvosanat olivat hänelle kunnianasia ja hän nauttii uuden oppimisesta kirjoista.
Viisaus: ★★☆☆☆
Elämänkokemusta ei ole vielä ehtinyt juurikaan karttua ja Tanrian nuoruus on ollut niin kiireistä, ettei ylimääräiselle pohdiskelulle ole jäänyt juuri aikaa. Tämä taito olisi hänen nykyisessä asemassaan enemmän kuin tärkeä ja toivon mukaan se kehittyy ajan myötä.
Karisma: ★★☆☆☆
Iloisella perusolemuksellaan, rohkealla ulosannillaan ja kekseliäällä huumorillaan Tanrian on aina ollut helppoa saada ikätovereistaan kavereita ja puheenvuoro heidän keskuudessaan. Ystäviä hänellä on vähemmän (eikä hänellä olisi niille aikaakaan). Kuitenkaan jumalten parissa hänen charminsa ei pure enää yhtä pettämättömästi hänen ollessaan nuori ja kokematon, mikä turhauttaa häntä suuresti.
Taikuus: ★★★☆☆
Tanrialla olisi henkienergiansa puolesta kykenevyyttä olla vielä parempi taikoja, mutta siinä missä monet muut jumalopiskelijat ovat harjoitelleet ahkerasti taikomaan, on Tanria opetellut juuri sen verran, mitä jumalattareksi tulemiseen tarvitsee. Kaiken, mitä hän on päättänyt oppia, hän on oppinut, mutta taikatulella palavan keihään heittäminen on esimerkiksi mielekkäämpää kuin hyökkääminen pelkällä taialla.
Yhteensä 16/17
Taikuuden tyypit: Muodonmuutostaikuus (taitava), luomistaikuus (taitava), teleportaatio (onnistuu),ja telepatia (onnistuu)
Esta´nrian vahvin taikuuden osa-alue on muodonmuutostaikuus ja mustan pantterin muoto onkin muotoutunut jo hänen symbolikseen nuorimpien jumalten keskuudessa. Tämän mustan pantterin erottaa helposti muista metsän eläimistä paitsi sen suoran tuijotuksen, myös sen kauniiden kultakorujen vuoksi. Tanria käyttää tätä muotoaan aina, kun haluaa välttyä turhalta jumalan arvon tuomalta pokkuroinnilta kulkiessaan, eli erityisesti esimerkiksi Elahanissa ja jumalakatemialla käydessään.
Vaikka Tanria muuttaakin vaivattomimmin omaa muotoaan, osaa hän tehdä sitä myös muille lahjakkaasti. Hän ei kuitenkaan kykene muuttamaan elollista elottomaksi tai elotonta elolliseksi – hänen taikuutensa ei yksinkertaisesti riitä siihen.
Myös luomistaikuus on jumalattarelle tuttu taikuudenala ja hän käyttää sitä pääosin esineiden luomiseen (esimerkiksi paperia ja kynää tyhjästä). Hän ei varsinaisesti osaa luontaisesti elementtitaikuutta samalla tavalla kuin osa sukulaisistaan, mutta luomistaikuuden mukana on tullut taito tulen hyödyntämiseen luomisessa (esimerkkinä taistelutilanteessa tien katkaiseva, kapea tuliseinämä, tai palava nuoli). Esta´nria ei juuri kuljeta mukanaan aseita, vaan luo ne itselleen niitä tarvitessaan.
Teleportaatio onnistuu, niin kuin jumalalta täytyy, mutta hän ei voi kuljettaa muita mukanaan tai teleportata esineitä paikasta toiseen. Hänen on myös ollut oltava aikaisemmin paikassa, jonne hän aikoo teleportata ja osata reitti sinne henkienergiansa oikein kanavoimiseksi. Jumalatar osaa myös sen verran telepatiaa, mikä on hänen asemalleen välttämätöntä, mutta se ei lukeudu millään lailla hänen vahvuuksiinsa.
Esta´nrian vahvin taikuuden osa-alue on muodonmuutostaikuus ja mustan pantterin muoto onkin muotoutunut jo hänen symbolikseen nuorimpien jumalten keskuudessa. Tämän mustan pantterin erottaa helposti muista metsän eläimistä paitsi sen suoran tuijotuksen, myös sen kauniiden kultakorujen vuoksi. Tanria käyttää tätä muotoaan aina, kun haluaa välttyä turhalta jumalan arvon tuomalta pokkuroinnilta kulkiessaan, eli erityisesti esimerkiksi Elahanissa ja jumalakatemialla käydessään.
Vaikka Tanria muuttaakin vaivattomimmin omaa muotoaan, osaa hän tehdä sitä myös muille lahjakkaasti. Hän ei kuitenkaan kykene muuttamaan elollista elottomaksi tai elotonta elolliseksi – hänen taikuutensa ei yksinkertaisesti riitä siihen.
Myös luomistaikuus on jumalattarelle tuttu taikuudenala ja hän käyttää sitä pääosin esineiden luomiseen (esimerkiksi paperia ja kynää tyhjästä). Hän ei varsinaisesti osaa luontaisesti elementtitaikuutta samalla tavalla kuin osa sukulaisistaan, mutta luomistaikuuden mukana on tullut taito tulen hyödyntämiseen luomisessa (esimerkkinä taistelutilanteessa tien katkaiseva, kapea tuliseinämä, tai palava nuoli). Esta´nria ei juuri kuljeta mukanaan aseita, vaan luo ne itselleen niitä tarvitessaan.
Teleportaatio onnistuu, niin kuin jumalalta täytyy, mutta hän ei voi kuljettaa muita mukanaan tai teleportata esineitä paikasta toiseen. Hänen on myös ollut oltava aikaisemmin paikassa, jonne hän aikoo teleportata ja osata reitti sinne henkienergiansa oikein kanavoimiseksi. Jumalatar osaa myös sen verran telepatiaa, mikä on hänen asemalleen välttämätöntä, mutta se ei lukeudu millään lailla hänen vahvuuksiinsa.
Muuta:
-Roolipelitermein Tanria voisi olla "Lawful Neutral" (Lainkuuliainen neutraali) - Eli ei varsinaisesti hyvä tai paha, mutta lakeja ja yhteisiä normeja kunnioittava.
Perhe:
-Roolipelitermein Tanria voisi olla "Lawful Neutral" (Lainkuuliainen neutraali) - Eli ei varsinaisesti hyvä tai paha, mutta lakeja ja yhteisiä normeja kunnioittava.
Perhe:
Akarelien suku on alun perin vaikuttanut muualla, kuin valtaosa jumalsuvuista ja näille onkin muodostunut tarkkoja, omia perinteitä, jotka muistuttavat meidän maailmamme Afrikan alkuperäiskansoja. Nykyään nämä tavat ovat hioutuneet pois Akarelien tultua muiden jumalten keskuuteen, mutta suvun leima näkyy yhä vahvana esimerkiksi pukeutumisessa.
Äiti: Amara, Entinen Oikeuden jumalatar. Jäätyään osa-aikaeläkkeelle ja menetettyään miehensä, ei Amaralla ole ollut juuri muuta tekemistä, kuin tarkkailla tyttärensä työskentelyä ja puuttua siihen, sekä kaikkiin muihin tämän elämän osa-alueisiin tarpeettoman paljon.
Isä: Kuollut, entinen jumala.
Eno: Meren jumala, Desta´mrat Akarel
Eno: Tulen jumala.
Isovanhemmat: Kuolivat vallankumouksessa puolustaessaan Ylijumalia.
Asuinpaikka:
Nuori nainen asui akatemialla niin pitkään kuin pystyi, mutta nyt hän asuu samassa kartanossa äitinsä kanssa. Hänellä on kartanossa oma siipi, mutta hän tahtoisi muuttaa täysin omaa paikkaansa - äidin mielestä se ei kuitenkaan ole järkevää ennen avioliittoa. Akarelien kartano on Itäisillä vuorilla, muinaisten asumusten ja Kuolonrotkon väliin jäävän joen varressa, tai pikemminkin sen yläpuolella. Illuusiotaikuus pitää sen poissa näkyvistä ohikulkijoille.
Suhtautuminen muihin rotuihin:
Jumalat:
Esta´nrian perhe on aina kunnioittanut vanhoja, ylijumalten tapoja ja hänellä onkin suuri paine jatkaa tätä perintöä. Hän on tietoinen jumalten (erityisesti uudismielisten) heikkouksista ja epäonnistumisista, eikä pyri piilottelemaan niitä, vaan tuomaan ne esille, jotta ne voidaan korjata. Hän arvostaa virkaveljiään ja -sisariaan valtavasti, muttei suosi näitä ohi ihmisten, mikäli nämä rikkovat pyhiä lakeja.
Demonit:
Tarinoiden muinaiset hirviöt eivät hävinneetkään kokonaan? Mitä ne ovat? Miksi me sodimme niitä vastaan?? Ja ennen kaikkea tuomitaanko ne niin kuin eläimet vai niin kuin ihmiset???
Ihmiset:
Jumaliin nähden niin hauraat, mutta silti yllättävän sitkeät olennot, jotka osin kulkevat samaa tietä jumalten kanssa, mutta osin ovat täysin näistä riippuvaisia. Tanria ei tiedä, ettei ihmisten ja Siunattujen välillä todellisuudessa ole suurtakaan eroa. Hän kadehtii ihmisiä, koska uskoo näiden elävän vapaampaa ja huolettomampaa elämää.
Suhteet:
- Aydrien (Rawptor ), entinen taistelu/harjoittelupari, nykyinen upseeri ja ystävä. Usein kaksikko aloittaa yhteisen ajanviettonsa maskuliinisesti metsästäen tai taistellen ja päättävät sen femiinisesti juoden viiniä ja juoruten.
- Scillana (Yuno ) entinen opiskelukaveri ja nykyinen tyttökaveri. Tyttöjen juttuja! Scillana auttaa Tanriaa muistamaan, että hän pitää myös naisellisista asioista.
- Ariana, (Zeralex ) Metsän jumalatar, metsästyskaveri ja turvallinen, samaistuttava aikuinen.
- Desta’mrat, (Rawptor ) Meren jumala, eno. Riidellessään tulisimmin äitinsä kanssa teininä, Tanria pakkasi kamansa ja muutti enolleen. Eno tietää tytön mielenmaisemasta ehkä enemmän, kuin välittäisi, mutta nauttii siitä, että saa lahjoa siskontyttöään helyin ja kankain.
- Amara, äiti, edeltäjä, mentori.(NPC) Suhde näiden kahden välillä on tulta ja tappuraa sotkeutuneena välittämiseen ja menetyksen pelkoon. Äiti ei tahtoisi luopua virastaan, asemastaan, eikä pienestä tyttärestään ja kokeekin asiakseen puuttua tämän myötä kaikkeen, mitä Tanria tekee.
-Fargan, kuollut. Nuoresta miehestä oli kovaa vauhtia tulossa Tanrian mielitietty, mutta tämä kuoli demonin kynsiin komennollaan.
-Rehael, (Qiss ) mies, jonka olisi kuulunut suojella Fargania. Mies, joka aikoi Sodan jumalaksi ja siten viedä Tanrian unelman. Mies, joka kuvitteli itsestään liikoja ja on ärsyttävän hyvännäköinen.
Äiti: Amara, Entinen Oikeuden jumalatar. Jäätyään osa-aikaeläkkeelle ja menetettyään miehensä, ei Amaralla ole ollut juuri muuta tekemistä, kuin tarkkailla tyttärensä työskentelyä ja puuttua siihen, sekä kaikkiin muihin tämän elämän osa-alueisiin tarpeettoman paljon.
Isä: Kuollut, entinen jumala.
Eno: Meren jumala, Desta´mrat Akarel
Eno: Tulen jumala.
Isovanhemmat: Kuolivat vallankumouksessa puolustaessaan Ylijumalia.
Asuinpaikka:
Nuori nainen asui akatemialla niin pitkään kuin pystyi, mutta nyt hän asuu samassa kartanossa äitinsä kanssa. Hänellä on kartanossa oma siipi, mutta hän tahtoisi muuttaa täysin omaa paikkaansa - äidin mielestä se ei kuitenkaan ole järkevää ennen avioliittoa. Akarelien kartano on Itäisillä vuorilla, muinaisten asumusten ja Kuolonrotkon väliin jäävän joen varressa, tai pikemminkin sen yläpuolella. Illuusiotaikuus pitää sen poissa näkyvistä ohikulkijoille.
Suhtautuminen muihin rotuihin:
Jumalat:
Esta´nrian perhe on aina kunnioittanut vanhoja, ylijumalten tapoja ja hänellä onkin suuri paine jatkaa tätä perintöä. Hän on tietoinen jumalten (erityisesti uudismielisten) heikkouksista ja epäonnistumisista, eikä pyri piilottelemaan niitä, vaan tuomaan ne esille, jotta ne voidaan korjata. Hän arvostaa virkaveljiään ja -sisariaan valtavasti, muttei suosi näitä ohi ihmisten, mikäli nämä rikkovat pyhiä lakeja.
Demonit:
Tarinoiden muinaiset hirviöt eivät hävinneetkään kokonaan? Mitä ne ovat? Miksi me sodimme niitä vastaan?? Ja ennen kaikkea tuomitaanko ne niin kuin eläimet vai niin kuin ihmiset???
Ihmiset:
Jumaliin nähden niin hauraat, mutta silti yllättävän sitkeät olennot, jotka osin kulkevat samaa tietä jumalten kanssa, mutta osin ovat täysin näistä riippuvaisia. Tanria ei tiedä, ettei ihmisten ja Siunattujen välillä todellisuudessa ole suurtakaan eroa. Hän kadehtii ihmisiä, koska uskoo näiden elävän vapaampaa ja huolettomampaa elämää.
Suhteet:
- Aydrien (Rawptor ), entinen taistelu/harjoittelupari, nykyinen upseeri ja ystävä. Usein kaksikko aloittaa yhteisen ajanviettonsa maskuliinisesti metsästäen tai taistellen ja päättävät sen femiinisesti juoden viiniä ja juoruten.
- Scillana (Yuno ) entinen opiskelukaveri ja nykyinen tyttökaveri. Tyttöjen juttuja! Scillana auttaa Tanriaa muistamaan, että hän pitää myös naisellisista asioista.
- Ariana, (Zeralex ) Metsän jumalatar, metsästyskaveri ja turvallinen, samaistuttava aikuinen.
- Desta’mrat, (Rawptor ) Meren jumala, eno. Riidellessään tulisimmin äitinsä kanssa teininä, Tanria pakkasi kamansa ja muutti enolleen. Eno tietää tytön mielenmaisemasta ehkä enemmän, kuin välittäisi, mutta nauttii siitä, että saa lahjoa siskontyttöään helyin ja kankain.
- Amara, äiti, edeltäjä, mentori.(NPC) Suhde näiden kahden välillä on tulta ja tappuraa sotkeutuneena välittämiseen ja menetyksen pelkoon. Äiti ei tahtoisi luopua virastaan, asemastaan, eikä pienestä tyttärestään ja kokeekin asiakseen puuttua tämän myötä kaikkeen, mitä Tanria tekee.
-Fargan, kuollut. Nuoresta miehestä oli kovaa vauhtia tulossa Tanrian mielitietty, mutta tämä kuoli demonin kynsiin komennollaan.
-Rehael, (Qiss ) mies, jonka olisi kuulunut suojella Fargania. Mies, joka aikoi Sodan jumalaksi ja siten viedä Tanrian unelman. Mies, joka kuvitteli itsestään liikoja ja on ärsyttävän hyvännäköinen.